Coronavirus – Covid-19

Uppdaterad:20. januar 2021 12:25

Just nu och fram till 28 februari är Kulturhuset Barbacka stängt för allmänheten. Kursverksamhet övergår till digital form under vecka 4-7. Kulturnyckelns verksamhet löper vidare, även denna huvudsakligen i digital form.

Detta gäller just nu, men kan komma att ändras med kort varsel.

Kulturhuset Barbacka bedriver verksamhet i flera olika former. Huset som mötesplats är för närvarande stängd för besökare fram till och med 28 februari 2021. Detta innefattar lekrum, café, utställningslokaler och andra ytor.

Vår reception kan du i nuläget inte besöka, men du når oss via mejl och telefon
måndag-fredag kl. 10.00-13.00. Telefon: 044-13 56 50. Mejl: barbacka@krististianstad.se

På kvällar bedriver vi kursverksamhet inom dans, teater och bild. Denna verksamhet går över till digitalt utbud vecka 4-7. Danskurserna ställs in och ersätts av fristående workshops. Start sker vecka 4. Du hittar aktuell information om kurserna här.

Kulturnyckeln, Kristianstads kommuns kulturgaranti, fortsätter. Vi har gjort anpassningar till Kulturnyckelns program, dessa kan du läsa om här.

Har du frågor?

Ring eller mejla oss på barbacka@kristianstad.se eller 044-13 56 50.

Länkar till mer information

Information från Kristianstads kommun:

Information från Folkhälsomyndigheten

Information från 1177.se