Coronavirus – Covid-19

Uppdaterad:4. maj 2021 15:33

Utifrån rådande smittläge är beslutet att hålla Kulturhuset Barbacka stängt för allmänheten förlängt fram till den 29 augusti. Kursverksamhet fortlöper.

Detta gäller just nu, men kan komma att ändras med kort varsel.

Kulturhuset Barbacka bedriver verksamhet i flera olika former. Huset som mötesplats är för närvarande stängd för besökare fram till den 29 augusti. Detta innefattar lekrum, café, utställningslokaler och andra ytor. Kursverksamhet är igång och planeringen att genomföra Kulturlägret i juni står kvar.

Vår reception kan du i nuläget inte besöka, men du når oss via mejl och telefon måndag-fredag från kl. 10.00. Sluttiden varierar olika dagar och anpassas efter kursverksamheten. Telefon: 044-13 56 50. Mejlbarbacka@krististianstad.se

På kvällar bedrivs kursverksamhet. Mer detaljerad information om kurser, corona-anpassningar, in- och utgångar med mera hittar du under respektive kurssida. Gå till dans, gå till teater eller gå till bild

Kulturnyckeln, Kristianstads kommuns kulturgaranti, fortsätter. Vi har gjort anpassningar till Kulturnyckelns program, dessa kan du läsa om här.

Har du frågor?

Ring eller mejla oss på barbacka@kristianstad.se eller 044-13 56 50.

Länkar till mer information

Information från Kristianstads kommun:

Information från Folkhälsomyndigheten

Information från 1177.se