Konstkursen Ateljé Sture

Uttryck dig, experimentera och låt dig inspireras tillsammans med oss! Kursperioden är vecka 37-47.

Konstkursen är till för ungdomar från årskurs 7. Vi anpassar kursen utifrån varje individ, så den fungerar bra för dig som behöver lite extra stöd eller som kanske har lite svårt för sociala sammanhang. Vi utgår ifrån vem du är, vad du gillar och vad du vill lära dig inom bild och konst.

Har du frågor om upplägg och innehåll?

Vänligen kontakta Ilona Geiger på mejl ilona.geiger@kristianstad.se 

 

ATELJÉ STURE hösten 2023

Antal tillfällen: 10
Ålder: från årskurs 7
Tid: tisdagar 16.00-18.00
Kursstart: tisdag 12 september (vecka 37) uppehåll under höstlovet vecka 44.
Plats: Kulturhuset Barbacka, Ateljén
Pris: 900kr, fika ingår (Deltagare från annan kommun 1450kr)
Konstpedagoger: Jens Lundberg och Ilona Geiger
Jag vill anmäla mig

Vårterminens deltagare i Ateljé Sture har förtur till höstens kurs. Därav finns endast ett fåtal platser tillgängliga i höst. Om kursen blir full får du automatiskt en reservplats. Tveka inte att anmäla dig om du är intresserad av höstens kurs, eftersom antalet anmälningar påverkar framtida planering och kursutbud på Kulturhuset Barbacka.

Vanliga frågor

 • Vad händer när jag har fått plats?

  Du får en bekräftelse via mejl att du fått plats i vald kurs.

 • Jag har inte fått något bekräftelsemejl! Varför?

  Det kan bero på att mejladressen inte är fullständig, det vill säga den kanske saknar en punkt, bokstav eller är fel inskriven. Kontakta oss i receptionen 044-13 56 50 så vi kan ändra den. Då kursinformation oftast kommuniceras via mejl är det viktigt att den är korrekt.

 • Kan jag stå i reservkö om kursen är fullsatt?

  Om kursen blir full får du automatiskt en reservplats, detta står tydligt i anmälningsformuläret samt i bekräftelsemejlen du får efter anmälan. Skulle en plats bli ledig kommer du att bli kontaktad av oss. Platserna erbjuds i turordning i reservkön.

 • Är huset öppet för allmänheten?

  Kulturhuset Barbacka är öppet för allmänheten dagtid. Under kvällarna pågår kursverksamhet och då är huset endast öppet för kursdeltagare. 

 • Är caféet öppet på kvällarna?

  Caféet är inte öppet på kvällarna, endast dagtid när huset är öppet för allmänheten.

 • Vad gör jag om jag blir sjuk?

  Då ska du stanna hemma och sjukanmäla dig till oss. Ring, mejla eller sms:a till vår reception: Telefon 044-13 56 50, 0733-13 56 50, barbacka@kristianstad.se

 • Vad händer om ledaren/pedagogen blir sjuk?

  Om vi behöver ställa in ett tillfälle på grund av sjukdom hos ledare/pedagog kommer vi att meddela dig via mejl eller sms enligt de kontaktuppgifter du angav vid anmälan. Därefter får du information om ett nytt ersättningsdatum.

 • Kan jag avbryta kursen och få pengarna tillbaka?

  Anmälan är bindande efter att första prova-på-veckan har passerat. Ingen reducering eller återbetalning av kursavgiften medges vid avhopp under kursens gång. Skulle du däremot skada dig eller drabbas av sjukdom som gör det omöjligt för dig att slutföra terminen, återbetalas delar av kursavgiften. Detta ska kunna styrkas med ett läkarintyg.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.