Bildkurs

Måla, teckna, uttryck dig och låt dig inspireras tillsammans med oss! Anmälan sker digitalt och öppnar måndag 22 augusti kl. 18.00.

Kursen är till för ungdomar från 13 år. Vi anpassar kursen utifrån varje individ, så den fungerar bra för de som behöver lite extra stöd eller som kanske har lite svårt för sociala sammanhang. Vi utgår ifrån vem du är, vad du gillar och vill lära dig inom bild och konst.

Har du frågor om upplägg och innehåll?

Vänligen kontakta Jens Lundberg på mejl jens88lundberg@gmail.com

 

ATELJÉ STURE 

Antal tillfällen: 10 
Ålder: från 13 år
Tid: tisdagar 16.00-18.00
Kursstart: tisdag 6 september
Plats: Kulturhuset Barbacka, Ateljén
Pris: 800 kr, fika ingår (Deltagare från annan kommun 1280 kr)
Konstpedagoger: Jens Lundberg och Ilona Geiger
Anmäl till kursen

Se tidigare arbeten från Ateljé Sture

Vanliga frågor

  • Jag har inte fått något bekräftelsemejl! Varför?

   Det kan bero på att mejladressen inte är fullständig, det vill säga den kanske saknar en punkt, bokstav eller är fel inskriven. Kontakta oss i receptionen 044-13 56 50 så vi kan ändra den. Då kursinformation oftast kommuniceras via mejl är det viktigt att den är korrekt.

  • Kan jag stå i reservkö om kursen är fullsatt?

   Om kursen blir full får du automatiskt en reservplats, detta står tydligt i anmälningsformuläret samt i bekräftelsemejlen du får efter anmälan. Skulle en plats bli ledig kommer du att bli kontaktad av oss. Platserna erbjuds i turordning i reservkön.

  • Vad händer om ledaren/pedagogen blir sjuk?

   Om vi behöver ställa in ett tillfälle på grund av sjukdom hos ledare/pedagog kommer vi att meddela dig via mejl eller sms enligt de kontaktuppgifter du angav vid anmälan. Därefter får du information om ett nytt ersättningsdatum.

  • Kan jag avbryta kursen och få pengarna tillbaka?

   Anmälan är bindande efter att första prova-på-veckan har passerat. Ingen reducering eller återbetalning av kursavgiften medges vid avhopp under kursens gång. Skulle du däremot skada dig eller drabbas av sjukdom som gör det omöjligt för dig att slutföra terminen, återbetalas delar av kursavgiften. Detta ska kunna styrkas med ett läkarintyg.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.