Vattenträning

Träna effektivt i grupp! Vi har flera olika pass att välja på. En instruktör är hela tiden med för att inspirera och motivera dig att prestera på topp. Vi erbjuder många olika typer av pass för att du ska få en varierad träning. Eller välj ut ditt favoritpass och kombinera med några längder simning.

Våra träningspass ingår för dig som har ett årskort. För dig som har ett årskort med röd avgång gäller de passen som är på vardagar innan klockan 14. Har du inte det så löser du entré och betalar för passet.

Schema för vattenträning från vecka tre

Basic

Basic_345x.jpg

 

Klassisk vattenträning där vi utnyttjar vattnets motstånd i våra rörelser för att allsidigt träna hela kroppen. Till olika låtar koncentrerar vi oss på olika muskelgrupper och blandar med pulshöjande övningar. Du har möjlighet att själv anpassa passet till din nivå.  

Måndag 17.30 Uttern Vattendjup 1.30
Onsdag 10.00 Märlan Vattendjup 1.30
Torsdagar 17.15 Märlan Varierat djup

Cross

cross_345x.jpg

Passet är en kombination av styrka- och konditionsträning som utförs under hög intensitet och med stor variation. Varje vecka är det ett nytt pass. Du utmanar dig själv då du ska göra så många repetitioner som möjligt under en viss tid eller bli klar med ett visst antal övningar / repetitioner så fort som möjligt. Ett tips är att ha på sig badkläder man känner sig bekväm att träna i även på land. 

Torsdag 18.45 Uttern Varierat djup

Cirkel  

cirkel_345x.jpg
 
Onsdag 19.15 Uttern Varierat djup

Stationsträning med ett allround-upplägg. Ett effektivt sätt att träna både syreupptagningsförmåga och styrka. Passen ser lite olika ut vid varje tillfälle. 

 

Intervall 

Intervall_345x.jpg

Högintensiva intervaller varvas med längre intervaller och kort vila. På ett effektivt sätt tränar du både styrka och puls samtidigt. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar och flexibeam.  

 

Måndag 18.30 Uttern Vattendjup 1.30
Tisdag 18.15 Märlan Vattendjup 1.40

Pris:

Vattenträningen ingår för dig med årskort. Har du löst årskort för rödavgång så ingår de pass som är innan kl 14.00 på vardagar. För engångsbesök kostar det 50 kronor exklusive entréavgift.

 

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.