Kristianstad bokfestival 2023

Lyssna till litteraturens röster – med dessa ord vill vi inleda Kristianstad bokfestival 2023.

Årets  grafiska uttryck för bokfestivalen går  i så kallat pop-art tema, ett öra i mitten omges av uttrycksfulla ord som Lyssna!  Psst! Hallå! Lystring!
Årets grafiska uttryck för bokfestivalen går i så kallat pop-art tema.
Du har säkert upplevt att det mellan två boksidor finns en hel värld att upptäcka. Litteraturens röster är många och olika, både i form och uttryck. Några föredrar dikter, andra tjocka romaner, några vill läsa och andra vill lyssna. Det finns få begränsningar men många möjligheter. Och just möjligheterna tar vi tillvara när årets festival koncentreras till två dagar, fredag och lördag 8-9 september.

Årets grafiska utformning går i pop art stil med ett stilistiskt öra, pratbubblor och högljudda ord. Och den som tittar noga upptäcker snart att örat inte bara är ett öra…

Kristianstad bokfestival är ett av de mest besökta litterära arrangemangen i Skåne. Sedan starten 1999 har festivalen arrangerats årligen (med undantag för år 2020) och fortsätter erbjuda kvalitet, bredd och spets. Varje år presenteras ett 20-tal författare, präglade av aktualitet och ofta med fokus på någon särskild tematik.

Varmt välkommen till Kristianstad bokfestival 2023, 8–9 september på Kulturkvarteret i Kristianstad.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.