Mötesplats Finland

Vi håller Mötesplatserna fortsatt stängda. Längtar du efter att komma ut i friska luften? Nu startar vi upp utomhusaktiviteter samt begränsar deltagarantalet. Vi genomför aktiviteterna på ett sätt som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19.

Bild från Hälsoträdgården i Tivoliparken
Bild från Hälsoträdgården i Tivoliparken

Mötesplats Finland ligger vid Helgeå och gränsar till Tivoliparken. Ingång vid café Finland eller från gaveln på huset närmast Helgeå. Buss 2, 3 och 4  stannar vid hållplats Söderport.

Nu när hösten är här vill vi uppmuntra dig till att njuta av naturens färger och vistas så mycket som möjligt utomhus.

 I all försiktighet, och med rådande restriktioner, vill vi erbjuda utomhusaktiviteter i mindre grupper.  Är du intresserad? anmäl dig till Mötesplats  Finland på 044-13 55 77. Därefter sätter vi ihop grupper och aktiviteter efter önskemålen.

Månadens program finns under relaterad information/ dokument.

Cafè Finland ligger i anslutning till mötesplatsen och ingång är från kanalen. Caféet är en daglig verksamhet och är öppet för allmänheten. Det finns möjlighet att fika med hembakt. Under sommarhalvåret är uteserveringen öppen och det finns möjlighet för bordsservering. Öppettiderna är måndag - fredag mellan 8.00- 15.30.

Behöver du tillfällig matdistribution (hemleverans) medan omsorgens restauranger är stängda, så kan du kontakta Kristianstads kommuns växel 044- 13 50 00 och bli kopplad till en biståndshandläggare.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.