Webbföreläsning om solceller

Uppdaterad:22. september 2020 16:08Arkiverad

Även om vi närmar oss mörkare tider så är det helt rätt tid att sätta sig ner och planera för att sätta upp solceller till de ljusare årstiderna. Ta därför tillfället i akt och lyssna på en föreläsning om solceller den 29 september.

Bild på hus med solceller

Föreläsningen ges av kommunens energi- och klimatrådgivare Moa Gerklev i samarbete med den kommunala rådgivaren i Hässleholm/Osby.

Under föreläsningen kommer vi bland annat gå igenom hur man räknar ut hur stor din solcellsanläggning bör vara, vilka stöd som går att söka och vilken typ av solceller som finns på marknaden och mycket mer.

Föreläsningen kommer att ges vid två tillfällen tisdagen den 29 september, kl. 10.00 och kl. 18.00.

Anmälan

Anmälan görs till caroline.wendel@hassleholm.se. En länk till föreläsningen samt instruktioner skickas till sedan till din mailadress. Föreläsningen sänds via Teams (Microsoft). Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

Mer info

Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och klimatförebyggande åtgärder. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.