Bilder

På det sociala mediet Flickr finns många bilder från vår kommun, våra arrangemang och även bilder som vi tar för att dokumentera för framtiden. Bilderna är fria att ladda ner och ska användas i sitt sammanhang. De får inte användas för kommersiella ändamål.

På Flickr finns bilder från händelser och platser i vår kommun. Använd gärna sökfunktionen för att hitta det du letar efter.

Om våra bilder

Tivoliparken i Kristianstad
En höstdag i Tivoliparken i Kristianstad.

Kristianstads kommuns bilder är fria att ladda ner. De ska användas i sitt sammanhang och i material där Kristianstads kommun som organisation eller geografisk plats omnämns. De får inte användas i kommersiella sammanhang. Bilderna får beskäras men inte förvanskas. Fotografens namn och Kristianstads kommun ska alltid anges. Hittar du bilder på dig i vårt fotoalbum som du vill att vi tar bort kontaktar du oss.

Hitta i vårt bildalbum

På förstasidan hittar du våra senast upplagda bilder. Bilderna publiceras i den ordning de laddas upp. Större evenemang och händelser kategoriseras i särskilda album.

Äldre kommunbilder 

Vi har många gamla bilder över Kristianstad och orterna. Du hittar dem i albumet som heter Gamla bilder över Kristianstads kommun.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.