Arbete för ungdomar

Du som är ung kan få hjälp och stöd att hitta arbete eller vidare studier. Är du 17-18 år kan du få möjlighet att testa våra feriearbete som vi erbjuder under sommaren. Ansökningstiden var under februari månad och årets feriearbeten är nu avslutade.

Ungdomstorget

En mötesplats för dig som är ung, mellan 16-29 år och vill söka arbete eller vill börja studera. Ungdomstorget erbjuder bland annat vägledning inom studier, studieekonomi, yrken och arbetsmarknad. Ungdomstorget erbjuder även social rådgivning och hjälper till att hitta rätt stödfunktion för det du behöver hjälp med. På Ungdomstorget arbetar en samordnare som är socionom och två studie- och yrkesvägledare. Ungdomstorget vänder sig till unga som är folkbokförda i Kristianstads kommun. Följ Ungdomstorget på Facebook  och Instagram för att få del av aktuell information. 

Feriearbete

Är du 17-18 år och är folkbokförd i Kristianstads kommun har du möjlighet att söka sommarjobb inom kommunens feriearbete. Feriearbetet är en möjlighet att få inblick i arbetslivet och tjäna egna pengar. I menyn kan du läsa mer om vårt feriearbete.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.