Vi välkomnar Linda som volontärsamordnare

Uppdaterad:4. oktober 2022 11:15Arkiverad

Sen den 12 september är Linda Edvardsson på plats som volontärsamordnare för omsorgsförvaltningen. Linda är ett känt ansikte, då hon i cirka 7 år jobbat som integrations- och volontärsamordnare på arbete- och välfärdsförvaltningen. Men nu byter hon alltså förvaltning till omsorgsförvaltningen.

Linda Edvardsson, volontärsamordnare.

Vad innebär din roll som volontärsamordnare?

Jag ska rekrytera och introducera nya volontärer. Skapa kontakt mellan volontär och enskilda personer som behöver stärkande insatser, men också inspirera till att få volontärer i olika verksamheter inom omsorgsförvaltningen där det finns ett behov av det, berättar Linda.

Sen handlar det också om att samverka med idéburen sektor som vi kan samverka med på olika sätt och vis utifrån de behov vi ser. Det har jag jättebra erfarenhet av sen tidigare, men vi kan också utveckla nya samverkansformer.

Inledningsvis har jag nu bland annat jobbat med att ta fram en volontärintroduktion till nya volontärer. Så är du nyfiken på vad det innebär att vara volontär så är du välkommen på introduktion redan nu på torsdag 6 oktober eller måndag 17 oktober, berättar Linda. Vi kommer fortlöpande erbjuda nya tillfällen till volontärintroduktion.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.