Snart cyklar företagen i mål

Uppdaterad:31. oktober 2019 15:22Arkiverad

Idag avslutas cykelutmaningen. Målet var att anställda i företagen som deltar ska cykla till och från jobbet i så stor utsträckning som möjligt. De företag vars anställda cyklar mest vinner!

Cyklande ambassadörer på väg till jobbet.
Cyklande ambassadörer på väg till jobbet.

Utmaningen Cykla till Jobbet var för företag med säte i Kristianstads kommun. Deltagande företag uppmuntrade de anställda att cykla till och från jobbet i så stor utsträckning som möjligt. Tävlingsperioden var mellan 16 september och 31 oktober 2019. De företag vars anställda cyklade mest vinner. 

Geveko cyklar till jobbet

Nu kommer företagagen att sammanställa resultatet och vinnaren presenteras på vårt frukostmöte för näringslivet den 28 november. Det går bra att anmäla sig dit redan nu. På frukostmötet kommer priser delas ut från våra samarbetspartners Smekab Citylife, Cykelcentralen och Coxa Carry. 

Många fina exempel 

Flera av de deltagande företagen har kommit på smarta och kreativa lösningar för att uppmuntra och underlätta cykelpendling. Alltifrån att skapa en inomhusparkering för cyklar, möjlighet att cykla på arbetstid för de som inte kan cykelpendla och att pengar skänks till välgörande ändamål om mål uppnås. 

Häktet var med i utmaningen Högskolans personal trampade på

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.