Julpaket från lokala företag ersätter julmåltid

Uppdaterad:30. november 2020 10:03Arkiverad

Kristianstads kommun ger i år sina anställda en julgåva från lokala företag istället för den traditionella jullunchen.

Är du lokal företagare? Då har du möjlighet att erbjuda Kristianstad kommuns anställda en julgåva för 300 kronor.
Är du lokal företagare? Då har du möjlighet att erbjuda Kristianstad kommuns anställda en julgåva för 300 kronor.

Det är många som kämpat hårt, under lång tid, detta virusdrabbade år. Många lokala företag har haft det oerhört tufft under pandemin, och många av kommunens anställda har fått tackla svåra utmaningar.

Kristianstads kommun brukar inte ge julklappar till sina anställda, utan erbjuda en julmåltid. När restriktionerna stoppar jullunchen tillsammans med arbetskamraterna vill kommunen i stället visa sin uppskattning av medarbetarna genom en julgåva från det lokala näringslivet.

Vill du som företag vara med och erbjuda ett julpaket?

Planeringshorisonten blir kort när råd och rekommendationer mot smittan snabbt förändras och julen närmar sig med stormsteg. Vi hoppas ändå att ni är många företagare som snabbt kan komma upp med idéer för att erbjuda julpaket till oss på kommunen.

Under två veckor, måndag 30/11 – fredag 11/12, kan du som företagare anmäla ett julpaket för 300 kronor via en e-tjänst på kommunens webbsida  www.kristianstad.se/julpaket. Alla företagens erbjudanden presenteras sedan för medarbetarna, som får välja önskat paket från listan. Utlämning av de valda gåvorna ska kunna ske under januari och februari.

 

Vill du lämna ett paketerbjudande? Det här är vad som gäller:

 • Julpaketet ska ha ett värde av minst 300 kronor inklusive moms, och erbjudas för 300 kronor.
 • Julpaketet får inte vara ett ospecificerat presentkort eller en delbetalning eller rabatt, utan måste vara ett tydligt och avgränsat erbjudande av en eller flera varor eller en tjänst. Till exempel: Två kaffemuggar från tillverkaren xx, en xx-rätters middag, en brynplock och fransfärgning, en blomsterbukett med xx tulpaner, en herrskjorta av märket xx, en tårta till tio personer, ett par örhängen designade av xx, fyra utvalda ostar (xxx g), etc.
 • Varje företag får anmäla maximalt 2 paket till listan.
 • När du anmäler ditt erbjudande ska du ange: Paketets namn, beskrivning av paketet, en länk om du vill visa bild eller mer information om ditt erbjudande. Du ska också uppge namn, kontaktuppgifter och organisationsnummer till företaget. För att få erbjuda julpaket krävs F-skattsedel.
 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.