De kommer driva restaurangerna i Badriket

Uppdaterad:22. juni 2022 09:07Arkiverad

Den 30 september invigs Kristianstads badrike. Men redan idag kan vi avslöja att Johan Mistén, som idag har Clubhouse på fotbollsarenan, kommer att driva restaurangerna i Badriket.

Far och son Mistén kommer att driva restaurangerna i Kristianstads badrike.
Far och son Mistén kommer att driva restaurangerna i Kristianstads badrike.

- Vi är jättenöjda! Johan Mistén är en krögare med bred erfarenhet och som driver flera seriösa verksamheter. Avtalet är på fyra år med sedvanlig förlängning, säger Torbjörn Fridh driftledare på tekniska förvaltningen.

Han är den som skrivit kontraktet med Johan Mistén och hans bolag Smakskaparnas Gourmet AB. Vad namnet på själva restaurangerna kommer att vara är ännu inte klart.

- Vi funderar vidare på det ett tag till. Vi ser verkligen fram emot att slå upp portarna här och vi har många idéer som vi gärna vill genomföra. Det här kommer att bli riktigt bra, säger Johan Mistén, som tar hjälp av sonen Carl Mistén.

Carl, som idag driver Skepparslövs Golfkro, är numera anställd av Johan och kommer att sköta den dagliga verksamheten på Badriket och fungera som restaurangchef.

Johan och Carl Mistén i köket på entréplan.

I Kristianstads badrike kommer det på nedervåningen att finnas ett kök med två serveringar – en i familjebadet och en i entrén inklusive uteservering. Det kommer att vara ett varierat utbud, som ska passa alla de olika målgrupper som besöker Badriket.

I restaurangen vid entrén kommer även dagens lunch att serveras, den kommer att vara öppen för alla under badets öppettider och kräver inte att man löst entré till Badriket.

På plan två kommer ett beredningskök att finnas med servering både inomhus och utomhus i relaxen.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.