Inloggningar

Här har vi samlat information, lathundar och filmer som hjälper dig att logga in med ditt elevkonto och komma åt de olika resurser som du behöver för dina studier.

Problem med inloggningar just nu

Just nu är det problem för vissa elever att få tillgång till sina Googlekonton. Supporten jobbar med problemet. Förhoppningsvis är det löst inom kort.

Inloggningsmejl

När du blivit antagen kommer du att få ett mejl märkt ”Välkommen till Vuxenutbildningen i Kristianstad”. Avsändare är FIMService. Detta mejl skickas ut 7 dagar innan kursstart och innehåller dina inloggningsuppgifter.

Mejlet skickas till den mejladress du uppgett i webbansökan. Om du inte får något mejl: kontrollera din skräppost eller kontrollera att du har uppgett rätt mejladress i webbansökan.

Nytt lösenord

Om du behöver ett nytt lösenord kan du enkelt byta lösenord själv och använda ditt BankID för att legitimera dig digitalt, precis som när du använder andra e-tjänster.

Gör så här

Gå till losenord.kristianstad.se på en mobil, surfplatta eller annan dator där du når internet. Följ instruktionerna för att legitimera dig med ditt BankID och klicka sen på BYT LÖSENORD. Logga därefter in i Google med det nya lösenordet.

Trådlöst nätverk

Vill du koppla upp din mobil eller egna dator på vårt öppna nätverk? Välj nätverket Christianstad. Det är tillgängligt i alla våra lokaler. Ingen inloggning behövs.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.