Gymnasiesärskola

I Kristianstad finns två gymnasiesärskolor. Utöver det Individuella programmet erbjuds Programmet för administration, handel och varuhantering, Programmet för fordonsvård och godshantering, samt Programmet för hälsa vård och omsorg.

Våra gymnasiesärskolor och program

På Söderportgymnasiet finns Programmet för administration, handel och varuhantering, Programmet för fordonsvård och godshantering (delar av undervisningen sker på Wendesgymnasiet) samt Programmet för hälsa vård och omsorg (delar av undervisningen sker på Milnergymnasiet). 

Det individuella programmet delas mellan Söderportgymnasiet och Milners gymnasiesärskola. Mer information om respektive gymnasiesärskola hittar du på skolornas egna webbsidor. Där finns också kontaktuppgifter.

Allmän information om gymnasiesärskola

På Gymnasiesärskola.se kan du söka efter gymnasiesärskolor och få information om bland annat särskolan, utvecklingsstörning och sysselsättning efter gymnasiesärskolan. Webbsidan innehåller kontaktuppgifter till och information om cirka 300 gymnasiesärskolor i Sverige. På webbsidan finns möjlighet att diskutera med andra elever eller föräldrar och det är en bra plattform och ett komplement till alla kommunsidor och Skolverkets hemsida. 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.