Besök oss

Vad innebär det att gå på Milnergymnasiet? Det finns flera olika sätt för dig att se hur vi har det på skolan. Kom och prata med oss på gymnasiemässan, besök vårt öppet hus eller kom på studiebesök.

 

Studiebesök/skuggning

Att välja program och gymnasieskola är en spännande och viktig del i ditt liv. Det kan vara svårt att veta vad som är rätt för dig. Kom på ett studiebesök så kan vi visa vår skola.

Om du går i årskurs 9 och vill prova att vara elev hos för en dag kan du boka ett besök. Besöket kallas för skuggning. Du bokar skuggningen hos studie- och yrkesvägledare på din nuvarande skola.
 

Gymnasiemässa

Varje höst anordnar Kristianstad kommun en gymnasiemässa för alla elever i årskurs 8 och 9. På mässan är alla de kommunala skolorna representerade och du som elev kan träffa oss på Milnergymnasiet och ställa frågor som just du vill få svar på.

Öppet hus

Varje höst har vi öppet hus lördagen v. 45 där du kan komma till skolan, träffa våra härliga elever och prata med våra duktiga pedagoger. Alla program är i gång i sina olika miljöer vilket ger dig möjlighet att se och prova på praktiska moment.

Bussförbindelse

Du tar dig enkelt till Milnergymnasiet med buss. Från Kristianstad Central går det fyra bussar som tar dig till Milnergymnasiet, buss 1, 545, 551 och 558.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Milnergymnasiet

Skolområde: Gymnasieskola / Vuxenutbildning

Telefon

044-13 59 58

Besöksadress

J. A. Hedlunds väg 15

291 33 Kristianstad

Fler kontakter

Ingrid Sigsjö

Studie- och yrkesvägledare

0733-13 59 44