A Sustainable Tomorrow

Talarna på A Sustainable Tomorrow den 11 september 2024.

A Sustainable Tomorrow är Nordens största digiloga hållbarhetsevent och anordnas i år för elfte gången. Kristianstad är en av de officiella hubbarna och sänder konferensen på Kulturkvarteret. Boka din plats idag!

Som deltagare på A Sustainable Tomorrow får du lyssna på inspirerande talare och experter, samtidigt som du kan knyta nya kontakter med andra hållbarhetsintresserade.

Kristianstads hubb på Kulturkvarteret välkomnar alla som är nyfikna på omställningen och bjuder in både näringslivet, den offentliga sektorn, civilsamhället och akademin att delta.

  • Vad? Lokal träff för A Sustainable Tomorrow
  • Dag? Den 11 september
  • Tid? Klockan 08.15-13.00
  • Var? Kulturkvarteret, Kristianstad
  • Hur? Boka plats via Almi.

Sändningen pågår klockan 09.00 till 13.00 och har två kortare pauser (25 minuter respektive 15 minuter) med tid för diskussion och nätverkande. Vi bjuder på kaffe, frukt och macka.

Evenemanget är gratis men kräver anmälan. Läs mer nedan om hur du bokar din plats.

Årets program och talare

Årets konferens har temat ”Dissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör”. Bland talarna finns bland annat Gustaf Skarsgård, Fredrik Reinfeldt, Gurgîn Bakircioglu och Maria Wolrath Söderberg.

Reklam för A Sustainable Tomorrow.

Årets expertrådgivare är Kata Nylén, leg psykolog, författare och föreläsare från Klimatpsykologerna. Hon driver företaget Shift Collective som hjälper företag att ”shifta” till resilienta modiga påverkansaktörer samt föreläser och håller workshops inom det klimatpsykologiska fältet.

Innan sändningen börjar har vi ett lokalt program. Dagen börjar 8.15 med kaffe och frukt. Vi kommer sen ha en kort genomgång av programmet och de lokala arrangörerna kommer att presentera sig. Magnus Lund, hållbarhetschef Kristianstads kommun, kommer också att ge en introduktion till hur kommunen arbetar med hållbarhet.

Anmälan

Evenemanget är gratis men kräver anmälan. Boka din plats senast 9 september.

Kristianstads officiella hubb för A Sustainable Tomorrow arrangeras gemensamt av Kristianstads kommun, den kommunala energi- och klimatrådgivningen, Almi, Room republic (äger bland annat Åhus Seaside och Hotel Statt Hässleholm), Kristianstads DFF och Sparbankstiftelsen.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 16.30
Hjälpte informationen på sidan dig?