Lovaktiviteter

Sommarlov = idrott, kultur, natur, utflykter, träffa vänner. Massor av gratis aktiviteter på sommarlovet för dig 6-18 år med olika arrangörer runt om i Kristianstads kommun.

Visste du att du i sommar kan…

Paddla kanot under flera måndagar?

Bowla varje tisdag?

Klättra varje torsdagskväll?

Testa idrotter på Arenaområdet under flera fredagar?

Spela basket under flera lördagskvällar?

Och…

åka på utflykter, delta i simskola, rida, spela fotboll, testa på graffiti, delta i en kulturfest med dans, drama och måleri, spela volleyboll, fiska och håva, yoga i naturen, lyssna på berättelser och mer?

Flera kommunala och föreningsdrivna verksamheter anordnar avgiftsfria sommarlovsaktiviteter. Vissa aktiviteter är för yngre åldrar, vissa för äldre, andra för alla 6-18 år. Till vissa aktiviteter krävs att du bokar plats och till andra kan du komma utan att anmäla dig innan. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och med medvetenhet om covid-19, planeras aktiviteterna utifrån detta. Vi kan behöva göra fler anpassningar eller ställa in aktiviteter om rekommendationerna stramas åt.

Ta en titt på filmerna nedan om lovaktiviteterna. Den första filmen på sidan är för dig som går i låg- eller mellanstadiet. Den andra filmen är för dig som går på högstadiet eller gymnasiet. 

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.