C4-läger

C4-lägret 21 juni–2 juli. Lägret är fullbokat! Det går inte längre att sätta upp sig på reservlista, eftersom där redan nu är väldigt många i kö.

Vi försöker i största möjliga mån att skapa grupper med barn från samma skola. Vid samlingen på morgonen delar vi upp oss på flera olika ytor för att hålla avstånd mellan grupperna. Barnen lämnas vid entrén där gruppledarna tar vid.

Alla aktiviteter anpassas och bedrivs utifrån de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten. Vi ser till att det finns handsprit vid respektive aktivitetsplats. 

Lunch serveras på Södra Kasern och samma sak gäller här, att vi följer de rekommendationer som gäller med hygien och avstånd till varandra.

Lägret erbjuder olika idrottsaktiviteter. Här får du chans att testa 18 olika idrotter som du kanske vill fortsätta med i framtiden. Dessutom får du nya vänner med samma intresse som du själv har. Välkommen!

Datum: 21 juni–2 juli 2021
Plats: Lämning och hämtning på Kristianstads arenaområde. Under dagen har vi aktiviteter på Kristianstad Arena, Kristianstad arenaområde, Tivolibadet, Centralskolan, Björkhem, Vilan, Hammar, Returum och Norra Åsum.
Tid: Vardagar kl. 08.30–14.30
Resor: Du tar dig själv till samlingsplatsen. Under dagen transporterar vi dig till de olika aktiviteterna. Vi tar buss eller promenerar.
Ledare: Feriearbetande ungdomar födda 2003–2004. Många aktivitetsledare och gruppledare är aktiva i lokala idrottsföreningar.
Program: Du får prova på de flesta av följande olika aktiviteter - amerikansk fotboll, badminton, basket, bordtennis, boxning, cheerleading, fotboll, friidrott, gymnastik, handboll, innebandy, judo, klättring, orientering, simning, skytte, taekwondo, tennis, volleyboll och återvinning. Reservation för eventuella ändringar.
Anmälan:

Lägret är fullbokat. För att kunna anmäla, måste du LOGGA IN med BankID på Rbok. Efter inlogg gå in på ANSÖK. Internet Explorer fungerar inte som webbläsare.

Vi tar emot max 300 deltagare. Anmälan är bindande. Sjukdom med sjukintyg ger rätt till avanmälan och återbetalning av lägeravgift. Avanmälan ska vara skriftlig och skickas till c4lagret@kristianstad.se. Avanmälan gäller först när ni har fått en bekräftelse på att vi har mottagit den.
Sista anmälningsdag 25 april.

 

Kostnad:

Lägret kostar 650 kr och då ingår lunch varje dag.  Syskonrabatt 10 %. Om du inte bor i kommunen kostar det 1040 kr. Alla får också C4-lägrets t-shirt, som du bör använda varje dag. Buss eller annan transport till och från lägret ordnar du själv.

Vi följer myndigheternas riktlinjer för hantering av situationen kring coronaviruset covid-19. Då det är en tid till C4-lägret ska genomföras fortsätter vi planeringen utifrån att det blir av precis som tidigare år. Ändras myndigheternas riktlinjerna ändras också kommunens. Ställs lägret in på grund av coronaviruset covid-19 återbetalas lägeravgiften.  

Mat: Lunch serveras på Södra Kasern. Behöver du specialkost, måste du markera det i anmälningsformuläret.
Grupper: Gruppindelning med mera skickas ut under vecka 23. 
Foto: Det händer att vi fotograferar på lägret och blir det en bra bild vill vi ibland publicera den på vår hemsida (utan namn). Du godkänner i anmälningsformuläret.
Övrigt: Alla förväntas delta i samtliga aktiviteter. Om inte, krävs intyg från målsman. Efterhand som anmälningarna kommer in, skickar vi bekräftelse och faktura till er.  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.