Alla hjärtans dag

Kom till oss på Alla hjärtans dag! Hos oss får du en härligt avkopplande kväll. Om du vill så tar du såklart med dig någon du tycker om ❤ Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er. Det här är en kväll med fokus på varma bastusittningar och avkoppling.

Kvällen startar klockan 17.00 men du kommer när det passar dig. När klockan är 21.00 stänger vi relaxavdelningen för kvällen men du lämnar när du är nöjd. Relaxavdelningen stänger för allmänheten klockan 16.30 den här dagen och efter det är det endast de med biljetter som kommer in. Drop in sker i mån av plats. 

Under den här kvällen kommer det finnas olika skrubbar i duschen. Det är ju viktigt att ta hand om sig själv. Ge dig själv och din hud lite kärlek. Vi kommer såklart köra massa härliga Aufguss-sittningar. De kommer alla vara på temat Alla hjärtans dag.  

Begränsat antal platser, så först till kvarn! Biljetter bokar du här

På relaxavdelningen finns det en restaurang med rättigheter. Restaurangen har förberett en god och välsmakande meny för just den här kvällen. För att boka bord eller fråga om menyn mejlar du till restaurang@matriket.nu  

 

 

 

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.