Åhus norra hemtjänst

Vi sätter dig som kund i centrum. Detta innebär att du utifrån dina behov, möjligheter och önskemål får din personliga omvårdnad och service utformad med stort inflytande.

Geografiskt område vi är verksamma i:

Åhus (Pallersområdet, Vattentornsområdet, Kavröområdet, Täppet och norra delen av centrala Åhus).

Verksamhetens mål

Vi sätter dig som kund i centrum. Detta innebär att du utifrån dina behov, möjligheter och önskemål får din personliga omvårdnad och service utformad med ett stort inflytande.

Vi är flexibla kring dina insatser och försöker finna lösningar på problem som kan uppstå i vardagen. Vi ombesörjer alla de olika insatser som finns inom hemtjänsten. Hemtjänsten ansvarar även för trygghetslarmen. Vi strävar efter att det ska kännas tryggt för dig att ta emot våra insatser och du kan alltid nå oss via telefon.

Vi samarbetar nära med distriktssköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Personal och kompetens

Personalens grundutbildning: Flertalet av medarbetarna har vård och omsorgsutbildning. All personal arbetar med ett rehabiliterande synsätt. Personalen får regelbunden utbildning om läkemedel och insulin. Alla medarbetare hos oss är engagerade och flexibla. Alla medarbetare har valt yrket för att vi tycker om att hjälpa och stödja människor.

Språkkunskaper: svenska, engelska, slovakiska, arabiska, albanska, serbokroatiska.

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.