Framtidens vecka

23/صفر/1443 10:40 صArchived

Den 20-26 september är det dags för årets upplaga av Framtidsveckan. Årets tema är hållbar omställning och tar avstamp i de globala målen i Agenda 2030. Under veckan kan du ta del av inspirerande föreläsningar och andra aktiviteter som alla syftar till en hållbar framtid.

Framtidsveckan genomförs av olika föreningar och studieförbund, i samverkan med Kristianstads kommun, som alla arbetar aktivt för en hållbar framtid. Årets vecka har sin bas på Regionmuseet men genomförs också på flera olika platser runt om i kommunen. Syftet med veckan är att bidra till ett än mer hållbart Kristianstad.

Agenda för veckan hittar du på webben – www.kristianstad.se/framtidsveckan.

Men det tar inte riktigt slut den 26 september utan veckans tema sträcker sig längre in på hösten. Varje torsdag med start den 23 september bjuder Regionmuseet Kristianstad på lunchföreläsningar i hörsalen. Föreläsningarna tar avstamp i Agenda 2030 – FNs globala mål för hållbar utveckling.

Håll utkik på Regionmuseets webb för bokning av gratisbiljetter, både till arrangemangen på museet under Framtidsveckan samt till höstens lunchföreläsningar.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.