Ungdomstorget

Ungdomstorget vänder sig till dig som är mellan 16-29 år och som behöver hjälp och stöd i att söka arbete, påbörja studier eller i kontakt med sociala myndigheter. Du ska vara folkbokförd i Kristianstads kommun för att vi ska kunna hjälpa dig.

Välkommen till Ungdomstorget.
Välkommen till Ungdomstorget.

Viktig information angående corona-pandemin

På grund av den ökade smittspridningen i Skåne är tyvärr Ungdomstorgets drop-in stängd. Men vi finns tillgängliga för rådgivning på andra sätt. Du kan kontakta oss direkt via mejl, telefon, sociala medier eller boka en telefontid genom vår bokningstjänst online. För att boka en tid klickar du på "Boka en tid hos studievägledare". Det finns möjlighet att välja om du vill boka tid hos en studievägledare eller till samordnare vid övriga frågor. 

Vi kan också erbjuda rådgivning via skype eller meet.

Följ oss på sociala medier

Vi uppdaterar regelbundet våra aktiviteter på våra sociala medier. Du hittar länkarna till våra sociala medier längst ner på sidan.

Detta kan du få hjälp med på Ungdomstorget

 • Vägledning vid studier

  Saknar du en fullständig gymnasieexamen? Oavsett om det är få eller flera ämnen du saknar kan vi hjälpa dig att göra en studieplanering efter dina behov mot att ta en examen. Vi finns även för dig som har en gymnasieexamen, men som behöver ett vägledningssamtal kring olika möjligheter som finns efter gymnasiet.

 • Vägledning vid jobbansökan

  Den som behöver tips och råd om hur ett CV ska se ut, hur man skriver ett personligt brev eller hur man kontaktar en arbetsgivare kan få det. Vi har även tips på arbete som går att kombinera med studier.

 • Vägledning vid vardagslivets ekonomi och juridik

  Råd och stöd vid kontakt med, exempelvis arbetsförmedling, socialtjänst och andra myndigheter.

Oss träffar du på Ungdomstorget

På Ungdomstorget arbetar en studie- och yrkesvägledare samt en socionom. Vi erbjuder vägledning mot studier och arbete, information och rådgivning i övriga livssituationer och kriser, informationsträffar och aktiviteter.

Vill du vara med och påverka Ungdomstorget? 

Ungdomstorget startade upp 2017 och utvecklas kontinuerligt. Vi tar gärna emot tips och förslag på aktiviteter som riktar sig till unga som vi vidare kan publicera på våra sidor.

Om du tillhör en förening eller organisation och är intresserad av samverkan med Ungdomstorget är du välkommen att kontakta oss.

 • Report errors on page

  For other questions to the municipality, please use this form.

  * Mandatory if you want a reply

  What you send to the municipality becomes common record.