Webbföreläsning om elbilar

28/صفر/1442 08:46 صArchived

Antalet elbilar ökar och intresset för ämnet är stort. Är du en av dem som vill lära dig mer om elbilar och laddning? I så fall har du möjlighet att lyssna på en webbföreläsning den 21 oktober kl.10.00 eller 18.00.

Laddstolpe för elbil
Laddstolpe för elbil

Föreläsningen ges av kommunens energi- och klimatrådgivare Moa Gerklev i samarbete med den kommunala rådgivaren i Hässleholm/Osby.

Under föreläsningen kommer vi bland annat gå igenom olika typer av elbilar, laddning i och utanför hemmet samt vilka bidrag som finns att söka. Vi kommer även dela med oss av tips om vad som kan vara bra att tänka på när man äger eller funderar på att köpa elbil.

Föreläsningen kommer att ges vid två tillfällen onsdagen den 21 oktober, kl. 10.00 och kl. 18.00.

Anmälan

Anmälan görs till caroline.wendel@hassleholm.se. En länk till föreläsningen samt instruktioner skickas sedan till din mailadress. Föreläsningen sänds via Teams (Microsoft). Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

Mer info

Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och klimatförebyggande åtgärder. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.