Titta in i Åhus nyrenoverade brandstation

18/ذو القعدة/1444 10:47 صArchived

På lördag den 27 maj är det Öppet hus i Åhus brandstation kl. 11-14. Välkommen att titta in i den nyrenoverade brandstationen och att titta närmare på fordon och utrustning. För barnen finns mycket kul.

Brandbilar
Välkommen till Åhus brandstation på lördag kl. 11-14

Åhus brandstation har renoverats och är nu en modern station som erbjuder bättre arbetsmiljö. Det har gått 40 år sedan förra renoveringen så det kunde behövas. Nu finns till exempel brandmän av båda könen, så duschar och utrymmen har anpassats. Medvetenheten har också ökat om riskerna med de ämnen som följer med hem efter en brand, så hanteringen av räddningsställ och utrustning har gjorts säkrare. Allt med målet att få friskare brandmän.

På Öppet hus-dagen lördag 27 maj kl 11-14 är alla välkomna att ta en titt på den totalrenoverade brandstationen. Personal finns på plats för att visa fordon och utrustning. Även Sjöräddningen och Ambulansen har bjudits in. 

Barnen som kommer får träffa räddningstjänstens maskot Flammy och får prova uniformer och hjälmar i barnstorlek. Den som vill och vågar kan också spruta vatten med en riktig brandslang.

 

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.