Nyheter

Du kan sortera våra nyheter genom att välja ett ämne under rubriken "Ämnessidor". Vill du se äldre nyheter som är arkiverade kryssar du i valet "Inkludera arkiverade".

Showing news in Bygga, bo och miljö.

Tobias Pettersson, NCC, och Jonas Schrevelius, Kristianstads kommun, ser fram emot det unika samarbetet. Tobias Pettersson, NCC, och Jonas Schrevelius, Kristianstads kommun, ser fram emot det unika samarbetet.

Unikt partneringavtal i beläggningsbranschen

Kristianstads kommun går i bräschen för att förändra upphandlingsförfarandet i beläggningsbranschen. Kommunen, genom tekniska förvaltningen, har tecknat ett unikt ramavtal i partnering med NCC.

01/12/43 04:02:28 م

Lekplatsen vid Almhagavägen i Färlöv som rustades upp 2020. Lekplatsen vid Almhagavägen i Färlöv som rustades upp 2020.

Park- och lekplatsprogrammet 2023

Nu kan boende i Hammarslund och Norra Åsum enkelt lämna in synpunkter på hur parkerna och lekplatserna i området ska utvecklas via kommunens interaktiva kartverktyg.

28/11/43 03:22:21 م

Vägen förbi bygget av rättscentrum stängs av i norrgående riktning. Vägen förbi bygget av rättscentrum stängs av i norrgående riktning.

Vattentornsvägen stängs av i norrgående riktning

Entreprenören av rättscentrum stänger på måndag den 27 juni av delar av Vattentornsvägen i samband med att väggarna till byggnaden gjuts. Det innebär att all norrgående trafik leds om.

28/11/43 10:30:35 ص

Far och son Mistén kommer att driva restaurangerna i Kristianstads badrike. Far och son Mistén kommer att driva restaurangerna i Kristianstads badrike.

De kommer driva restaurangerna i Badriket

Den 30 september invigs Kristianstads badrike. Men redan idag kan vi avslöja att Johan Mistén, som idag har Clubhouse på fotbollsarenan, kommer att driva restaurangerna i Badriket.

23/11/43 09:07:32 ص

Översvämning vid rött hus Översvämning vid rött hus

Några tips om det blir översvämning

Har du skyddat ditt hem, dina viktigaste ägodelar och dig själv så att du klarar en översvämning? Under sommaren 2021 drabbades många, både lokalt och globalt, av skyfall med översvämningar som följd.

17/11/43 03:02:59 م