Nya lärare på Bygg- och anläggningsprogrammet

Updated:12/محرم/1443 03:54 م

Nytt läsår betyder nya ansikten på skolan. Förutom alla förstaårselever som kommit hit finns nyanställda lärare på plats.

Saman som har mörkt hår och mörkt skägg står framför några gitarrer i en sal på skolan.
Saman, ny lärare på Wendes.

Nu har vi glädjen att hälsa Saman, Anneli och Pär välkomna till Wendes. De kommer framför allt att undervisa på Bygg- och anläggningsprogrammet.

Saman berättar:

- Jag har jobbat som målare i många år och dessutom undervisat i ämnet. Jag är utbildad karaktärsämneslärare och ser fram emot att lära känna elever och kollegor. Precis som många av ungdomarna på skolan så kommer jag att pendla hit. Jag bor i Lund och trivs med det så då får man bita i det sura äpplet och sätta sig på tåget till jobbet. Nå ja, det ska nog gå bra.

Anneli tycker mycket om att vara i naturen och jobbade inom sjukvården innan hon utbildade sig till lärare. Hon berättar:

- Att ta lärarexamen är inget jag ångrar även om det var tuffa studier vissa perioder. Det känns fint att komma hit och att alla kollegor har varit så öppna och trevliga.

Vi har även turen att ha fått en tredje ny lärare, Pär, på Bygg- och anläggningsprogrammet. När han skall berätta om något personligt intresse så är ämnet självklart:

- Motorcyklar. Det tycker jag verkligen om. Vilken frihet de ger och hur mycket det finns att upptäcka om dem. Olika modeller, gamla som nya har sina fördelar.

• Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.