Ansökan Yh

Ansökningsomgången till höstens nedanstående utbildningar 2017 öppnar 30 januari och är öppen till 15 april 2017.

Bagare och Konditor

Om Du uppfyller utbildningens behörighetskrav kommer Du att bli kallad till ett obligatoriskt antagningsprov i Kristianstad torsdagen den 11/5 2017. Antagningsprovet kommer endast att genomföras denna dag.

Klicka här för att komma till ansökan Bagare och konditor.

 

Medicinsk Sekreterare

Om Du uppfyller utbildningens behörighetskrav kommer Du att bli kallad till ett obligatoriskt antagningsprov i Kristianstad onsdagen den 10/5 2017. Antagningsprovet kommer endast att genomföras denna dag.

Klicka här för att komma till ansökan Medicinsk sekreterare.

 

SnickarAkademin

Om Du uppfyller utbildningens behörighetskrav kommer Du att bli kallad till ett obligatoriskt antagningsprov i Kristianstad. Antagningsprovet kommer att genomföras 24/4, 25/4 samt 26/4 och Du kommer att bli kallad till en av dessa dagar.

Klicka här för att komma till ansökan SnickarAkademin.

Redovisningskonsult

Om Du uppfyller utbildningens behörighetskrav kommer Du att bli kallad till ett obligatoriskt antagningsprov i Kristianstad onsdagen den 31/5 2017. Antagningsprovet kommer endast att genomföras denna dag.

Klicka här för att komma till ansökan Redovisningskonsult

Tandsköterska

Om Du uppfyller utbildningens behörighetskrav kommer Du att bli kallad till ett obligatoriskt antagningsprov i Kristianstad onsdagen den 7/6 2017. Antagningsprovet kommer endast att genomföras denna dag.

Klicka här för att komma till ansökan Tandsköterska