ESS och MAX IV – en affärsmöjlighet för dig?

2012-01-02

På en hemsida finns samlad information om ESS och MAX IV-etableringarna som kan vara relevant för företag i regionen, oavsett bransch. Denna sida vänder sig direkt till dig som företagare i Skåne och Blekinge. Sidan ska öka dina chanser att se affärsmöjligheter i samband med etableringarna av de två världsledande forskningsanläggningarna ESS och MAX IV i Lund.

Här hittar du information om anläggningarnas uppbyggnad, aktuella upphandlingar, arrangemang, kontaktuppgifter etc. Sidan innehåller grundläggande information om anläggningarna, om upphandlingar, om efterfrågan etc. Titta in på sidan och håll dig informerad.

Uppbyggnaden pågår under tio år framöver med totala investeringar på över 18 miljarder kronor. Något som kommer att medföra stora möjligheter för regionen. Se denna sida som ett sätt att hålla dig informerad för att bli en del av satsningen!

http://tillvaxtmotor.se/

Informationsmail till företag i regionen

Nästa informationsmail till de företag som visat intresse för ESS/MAX IV – frågan går ut första veckan i januari. Idag är det cirka 800 företag som vill ha denna information. Anmäl dig till Maria Heinesson Grynge.