Ungdomstorget är nu invigt

2017-02-15

Det var med både glädje och stolthet som Heléne Fritzon, kommunalråd, Anders Tell, ordförande i barn- och utbildningsnämnden, Radovan Javurek, ordförande i arbete och välfärdsnämnden och Tina Gunnarsson, sektionschef på Arbetsförmedlingen talade under invigningen av Ungdomstorget.

Ungdomstorget är ett gemensamt initiativ av Kristianstads kommun och Arbetsförmedlingen för att få ungdomar i arbete. Här samlar vi myndighetskontakter, erbjuder vägledning och stöd till unga som är på väg ut i arbetslivet. Vi riktar oss främst till ungdomar i åldern 16-29 år.

Invigningstalade gjorde Heléne Fritzon (S), kommunalråd, Anders Tell (S), ordförande i barn- och utbildningsnämnden, Radovan Javurek (L), ordförande i arbete och välfärdsnämnden och Tina Gunnarsson, sektionschef på Arbetsförmedlingen.

Tillsammans hjälptes de åt att klippa ett snöre med färgglada vimplar. Färger som får symbolisera färgerna i Ungdomstorgets symbol.  

Läs mer om verksamheten på www.kristianstad.se/ungdomstorget eller följ ungdomstorget på Facebooksidan www.facebook.se/ungdomstorgetkristianstad