Feriearbete 2017

Banner

Är du född 1999 och 2000 och är folkbokförd i Kristianstads kommun, då kan du ansöka om 2 veckors feriearbete hos oss. Ansökningstiden är mellan den 1 februari och 28 februari 2017.

Länk till anmälningssidan är öppen mellan 1-28 februari.
Ansökan

Genom våra feriearbetsplatser hoppas vi att du som är ung får en inblick i arbetslivet. Detta kanske hjälper dig när du ska välja yrke i framtiden.

Som arbetsgivare vill vi visa vår breda verksamhet. Kanske väljer du att så småningom arbeta inom den kommunala verksamheten.

Viktigt att veta

Ansökningsperioden för feriearbete 2017 är den 1-28 februari. Du måste skicka in din ansökan under den här perioden för att vara med i uttagningen.

För att kunna få feriearbete måste du skicka in ett utdrag ur Polisens belastningsregister till oss i Kristianstads kommun. Belastningsregistret visar om en person är dömd för ett allvarligt brott som gör personen olämplig för att jobba med barn och ungdomar. Du måste själv beställa utdraget från Polisen och ska sedan skicka Polisens svarsbrev vidare till oss utan att öppna det.

Här finns blankett för att beställa utdrag ur belastningsregistret

Beställ utdrag samtidigt som du skickar din ansökan för det kan ta tid att få utdraget. Skicka det till postadressen här nedanför senast den 31 maj i oöppnat kuvert. Du får tillbaka det senare.

Mer information om ansökan och utdraget ur belastningsregistret hittar du här

Besked i början av april
Alla som har sökt feriearbete får besked om hur det gick i början av april. Vi skickar ut mejl och sms med uppmaning att titta på "Mina sidor". Där visas om duhar fått ett erbjudande eller inte inte. Du har 2 veckor på dig att svara på ditt erbjudande, sedan mister du din plats. De som inte får ett erbjudande hamnar på en reservlista.

I mitten av april vet vi hur många som har tackat nej eller låtit bli att svara i tid och inte ska ha någon plats. De platser som finns kvar erbjuds då till dem som står på reservlistan. Den som får ett erbjudande i det här skedet har en vecka på sig att  svara.

Kommunen använder Nordea som sin bank. För att du ska få lönen insatt på ditt eget konto måste du anmäla det till Nordea. Om du inte har anmält ett bankkonto får du lönen på en utbetalningsavi och kan bli tvungen att betala en avgift för att få ut pengarna.

Fyll i blanketten med kontoanmälan för löneutbetalning.

Perioder sommaren 2017

perioder 2017

Kontakt:
Fredrik Wessberg, 044-13 69 61
fredrik.wessberg@kristianstad.se

Postadress:
Kristianstads kommun
Arbete- och välfärdsförvaltningen
Matchningsgruppen, Feriearbete
291 80  KRISTIANSTAD

Besöksadress:
Arbete- och välfärdsförvaltingen
Matchningsgruppen
Artillerivägen 3
291 63 Kristianstad

Mina sidor
https://feriebas.se/kristianstad/minasidor/index.php

Glömt lösenord
https://feriebas.se/kristianstad/minasidor/epost.php


Har du angett felaktig e-postadress så kontakta oss på 044-13 69 61