Enkätsvar om vattenproblemen i Everödstrakten

2015-10-02 Vattentank

Efter sommarens problem med dricksvattnet i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd har Kristianstads kommun frågat ett urval av invånare i området hur de uppfattat kokningsrekommendationen och om de följde den.  

Läs mer

Kristianstad har Skånes godaste vatten

2015-10-01 En skål för Kristianstadsvattnet.

Kristianstads dricksvatten är godast i Skåne. En jury med sommelierer och skolelever valde vid blindprovning kranvattnet från Kristianstad som vinnare i Svenskt vattens regionfinal.

 

Läs mer

Omfattande åtal väntas mot misstänkt barnskötare

2015-10-01

Enligt uppgifter från åklagare Pär Andersson i medierna kommer den kommunanställde barnskötaren att åtalas för övergrepp mot ett 20-tal barn.

- Jag känner stor förfäran inför beskedet, säger Kristianstads kommuns utbildningschef Kenth Olsson.

Läs mer

Gör något för människor på flykt

2015-10-01 Hjälp människor på flykt

Många medborgare har hört av sig till kommunen. De undrar vad de kan göra för de människor som nu är på flykt och för dem som har tagit sig till vår kommun. Vi har samlat information till dig som vill dela med dig av din tid och ditt engagemang.

Läs mer

Både skolor och badhus ryms i majoritetsbudget

2015-09-29

Den samverkande politiska majoriteten i Kristianstads kommun lämnar nu klart besked för de största investeringarna under mandatperioden.

När kommunstyrelsen går till beslut på onsdag kommer en ny skola på Kulltorp att kunna läggas in i investeringsbudgeten redan 2016.

Läs mer

Nyhetsarkiv