Stor risk för djupa markbränder

2016-09-29

Svampplockare, jägare och alla andra som är ute i skog och mark just nu uppmanas att vara extra försiktiga med att elda och grilla. Det är torrt under markytan och risken för svårsläckta markbränder är stor. Räddningstjänsten uppmanar till största försiktighet.

Läs mer

Kamp för fortsatt mönstring

2016-09-28

Kristianstads kommuns och Region Skånes politiska ledningar slåss för att Kristianstad ska få behålla mönstringen. Rekryteringsmyndighetens generaldirektör Christina Malm fick ta emot en rad argument när hon kom till Rådhus Skåne.

Läs mer

Förvaltningschef får lämna efter revisionskritik

2016-09-28

Kommunrevisionens allvarliga kritik mot hanteringen av hyresavtalet med en friskvårdsanläggning har lett fram till att kultur- och fritidschefen Bengt-Åke Kjell har fått lämna sin tjänst med omedelbar verkan.

Läs mer

Biljetterna släppta till Kulturgalan

2016-09-21 Kulturgalan Kristianstad 21 oktober 2016

Nu kan du köpa biljetter till årets Kulturgala som hålls på Kulturkvarteret den 21 oktober. Kulturgalan lovar underhållning, festlig utdelning av priser och stipendier, mingel, magi och musik. Köp din biljett nu!

Läs mer

Vass debatt om klimat och bostäder

2016-09-20

Dagordningen var inte så lång vid höstens första kommunfullmäktige i Kristianstad, men det blev ändå en full dag för ledamöterna. Dagen startade med en temaförmiddag om kommunens Vision 2030  och avslutades med sammanträdet där de vassaste debatterna handlade om klimatpolitik och bostadsbyggande.

Läs mer

Nyhetsarkiv

Kontakta oss

placeholder

Besök oss
Västra Storgatan 12

Driftinformation
Underhåll, avbrott m.m.

Kontakta kommunen

Evenemang

Fler evenemang