Prisvärd kultur i Kristianstads kommun

2014-09-20

Kristianstads kultursatsningar väcker uppmärksamhet.

Jubileumsevenemanget Kulturnatten har blivit nominerat till Kristianstadsbladets kulturpris och hela Kristianstads kommun har nominerats till tävlingen Årets kulturkommun hos fackföreningen Vision.

 

Läs mer

Serviceinfo har blivit driftinformation

2014-09-19

Serviceinfo, som tidigare fanns i högermarginalen på kristianstad.se, har flyttats in under rubriken "Driftinformation". Här hittar du aktuell information om arbete som utförs i gator och på annan allmän plats.

Läs mer

Gatupratare i Kristianstad

2014-09-18

Stadsmiljöprogrammet för Kristianstad ger riktlinjer vid omvandling och utveckling av centrum för att öka attraktiviteten i de offentliga miljöerna. En del i det programmet är utformningen av gatupratare, som ska vara enhetliga och säkra för personer med funktionsnedsättning.

Läs mer

Nu startar den Europeiska Trafikantveckan

2014-09-16 Europeiska Trafikantveckan

Onsdagen den 17 september börjar den Europeiska Trafikantveckan. Kristianstads kommun är med i denna kampanj som syftar till att öka medvetandet bland medborgare om miljömässiga vinster med att lämna bilen hemma och cykla, gå eller använda kollektivtrafik.

Läs mer

Morgondagens Kristianstad byggs i Minecraft

2014-09-16 Vilans Strandängar i Minecraft

En del av Kristianstad har byggts upp i dataspelet Minecraft. Där kan alla som vill få en tom tomt och bygga upp den nya stadsdelen Vilans strandäng vid Helge å . På det här sättet hoppas man få människor att engagera sig i stadens utveckling.

Läs mer

Ikaros har landat igen (2014-09-04)

UF-året är igång (2014-09-03)


Nyhetsarkiv

Fler evenemang

Aktuellt

På gång

placeholder
Kristianstad 400 år
Jubileumsåret 2014 firar vi att staden fyller 400 år. Läs Mer