Omsorgen får mer tid inför förändring

2017-02-22

Ledningen på omsorgsförvaltningen har tagit till sig oron bland medarbetarna och skjuter upp införandet av ett nytt arbetssätt med bemanningen tills erfarenheterna från vårens pilotarbetsplatser har hunnit sammanställas och bemanningshandboken har blivit justerad.

Läs mer

Krögarträff – ett tillfälle att mötas

2017-02-21 Krögarträff

Ett 50-tal restaurangägare var på en krögarträff på Rådhus Skåne på tisdagen. Där fick de bland annat höra hur kommunen förenklar handläggningen av serveringstillstånd med hjälp av e-tjänster.

Läs mer

Kristianstad bokfestival erbjuder en ”Gränslös” festival!

2017-02-21

I år vill festivalen spränga gränser och rubba besökarnas cirklar. I världen finns geografiska gränser som ibland skiljer människor åt. Nationsgränser sluts och är inte längre generösa. Men litteraturen går inte att stänga in, den hittar ständigt nya vägar och tar sig nya former och uttryckssätt för att på så sätt komma nya läsare på spåren.

Läs mer

Ungdomstorget är nu invigt

2017-02-15 Ungdomstoget förklaras här med för öppnat.

Det var med både glädje och stolthet som Heléne Fritzon, kommunalråd, Anders Tell, ordförande i barn- och utbildningsnämnden, Radovan Javurek, ordförande i arbete och välfärdsnämnden och Tina Gunnarsson, sektionschef på Arbetsförmedlingen talade under invigningen av Ungdomstorget.

Läs mer

Biosfärambassadör (2017-02-15)

Problem med VA-fakturor (2017-02-10)


Nyhetsarkiv

Kontakta oss

placeholder

Besök oss
Västra Storgatan 12

Driftinformation
Underhåll, avbrott m.m.

Kontakta kommunen

Evenemang

Fler evenemang