Läs mer 2015-07-07

Varning: Koka kranvattnet i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huarödsområdet

 

Kristianstads kommun uppmanar alla i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd att koka det kommunala dricksvattnet.

Läs mer om uppmaningen

Anmäl misstänkt magsjuka

Frågor och svar om det förorenade dricksvattnet i Everödstrakten

Aktuellt om vattnet i Everödstrakten

2015-07-31

Uppdaterad 2015-07-31 13:00

Nu har det gått över en månad sedan vi upptäckte det förorenade vattnet i Everödstrakten. Sedan de första proverna togs har orsaken till problemet åtgärdats och mängden bakterier minskat drastiskt men fortfarande råder kokningsrekommendationer.

Läs mer

Huarödsbadet stänger för säsongen

2015-07-30

Utrustningen som värmer friluftsbadet i Huaröd har drabbats av tekniska problem och reparationen beräknas vara klar först vid säsongens slut. Därför tvingas hela badet stänga redan nu. Tidigare i veckan höll bassängen ojämn temperatur på grund av problemen, men nu stängs alltså badet helt för säsongen. Detta har inget att göra med vattenproblemen i Everödstrakten.

Läs mer

Avloppsläcka i Huaröd påverkar Mjöån

2015-07-20

Avloppsvatten från kommunens ledning i Huaröd har läckt ut i ett dike som mynnar i Mjöån. Avloppsvattnet har även runnit ut i ån.

Läs mer

Det samlade programmet för Kristianstad Bokfestival är klart!

2015-07-01

Att berättelserna i årets festival ska beröra oss lite extra är kanske lite förmätet att hävda. Vad årets tema vill belysa är vad som fascinerar och kittlar oss med självbiografin, vad säger det om vår tid och om oss själva? Vi har redan bland annat släppt författarna Louise Hoffsten, Ann Heberlein, Elizabeth Wein, Katerina Janouch, Susanna Alakoski och Yvonne Hirdman, och nu släpper vi resten av programmet.

Läs mer

Sommarlovsentreprenörerna är igång

2015-06-22 Sommarlovsentreprenörerna 2015

Sommarlovsentreprenör är ett alternativ till Kristianstads kommuns ordinarie feriearbete. 15 ungdomar får chansen att starta och driva ett företag under fyra sommarveckor. Utbildade handledare ger eleverna stöd att komma igång, utveckla sina idéer och att genomföra ”sin grej”. Det är en chans att lära sig massor om företagsamhet och entreprenörskap på ett roligt sätt.

Läs mer

Nyhetsarkiv

Kontakta oss

placeholder

Besök oss
Västra Storgatan 12

Driftinformation
Underhåll, avbrott m.m.

Kontakta >>
Fler evenemang

På gång

placeholder
Sköna badplatser