Kristianstad hyllar SM-hjältarna på Stora Torg

2015-05-25

Äntligen vann IFK SM-final. Nu bjuder IFK Kristianstad i samarbete med Kristianstads kommun in alla supportar till en kväll på Stora Torg.

Scenen som användes under stadskärnefesten står kvar och det blir musik och glad stämning på torget måndagen den 25 maj.

Läs mer

En orange stad - Kristianstad

2015-05-20 En orange stad - Kristianstad

I Kristianstad har vi mycket att vara stolta över. I helgen var vi extra stolta och tillsammans färgade vi staden orange. Handelsstaden och Handelsföreningen, Sparbanken Skåne, Wallgårds, IFK Kristianstad och Kristianstads kommun uppmärksammade tillsammans Årets Stadskärnefest och peppade och hyllade IFK Kristianstads spelare inför SM-finalen.

Läs mer

Öppning för bad över kommungränsen

2015-05-19

Kristianstads nya badhus skulle också kunna bli Östra Göinges. En arbetsgrupp mellan de båda grannkommunerna ska utreda om det går att samarbeta om badhusbygget.

Läs mer

Biogasstrategi klubbad i fullmäktige

2015-05-19

Maj månads kommunfullmäktige i Kristianstad blev ett ovanligt kort möte med få ärenden. Fullmäktige antog en biogasstrategi med målet att Kristianstad ska vara ledande i Europa när det gäller att visa upp helhets och systemtänkande för biogasproduktion och biogasanvändning.

Läs mer

Kommunarkivet stängt på grund av flytt

2015-05-18

Mellan den 18 maj och 15 juni är kommunarkivet helt stängt för besökare eftersom vi flyttar till nya lokaler i Östra kommunhuset (före detta Skånehuset) på JA Hedlunds väg.

Läs mer

Stadskärnefestens final (2015-05-13)

Sommarsimskola (2015-05-07)


Nyhetsarkiv