Kommundag i O-ringen

2014-07-22 Målgång vid arenan i Vånga

Under måndagen fick Kristianstads kommun besök av kommande arrangörer av O-ringen. Närmare 50 personer från Borås, Tranemo, Arvika och Marks kommun fick tillsammans med tjänstemän och politiker från Kristianstads kommun en rundtur både på etappen i Vånga och i O-ringenstaden i Norra Åsum.

Läs mer

Parkera så att räddningsfordon kan passera

2014-07-22

Just nu är det många som besöker våra fina badplatser. Räddningstjänsten varnar för risk för undervattensströmmar. Tänk då på att parkera så att räddningsfordon kan passera om det inträffar en olycka.

Läs mer

EM i Karting

2014-07-22

24-27 juli arrangeras European Karting Championship på Åsum Ring utanför Kristianstad. Ett fartfyllt evenemang för hela familjen där professionella kartingförare från hela världen kommer att tävla. Ett av de största evenemangen inom karting i Europa och det största som hänt i Sverige inom sporten.

Läs mer

Parkering stängd vid badplats Friseboda

2014-07-18

18-27 juli är parkeringen vid badplats Friseboda norra avstängd. O-ringens tävlingsorganisation använder parkeringen i samband med den orienteringsetapp som arrangeras i Friseboda tisdagen den 22 juli. 

Läs mer

Spontanidrottsplats på Österäng invigd

2014-07-18 Idrottsplats på Österäng. Bild: ABK

Runt 100 personer, barn, ungdomar, vuxna, yngre som äldre hade kommit för att vara med och delta i invigningen av Spontanidrottsplatsen på Österäng. Invigningstalet hölls av Pierre Månsson, kommunstyrelsens ordförande, Göran Sevebrant ABK och Karin Selander från KFUM basket. Efter det uppträdde Jafet Samson från KFUM basket innan alla flyttade över till parkourbanan för att se uppvisningen av Kristianstad Parkourförening.

Läs mer

Nyhetsarkiv