Sopor och demokrati på Framtidsveckan

2014-08-27

Framtidsveckan i Kristianstads kommun bjuder på ett fortsatt digert program. I dag står bland annat sopor, skyddsvallar och medborgardialog på programmet. Lokala politiker frågas ut i Rådhus Skåne.

Läs mer

Rådhus Skåne blev billigare än väntat

2014-08-27

Rådhus Skåne har blivit en god investering för Kristianstads kommun, Region Skåne och skattebetalarna. Bygget kostade omkring 30 miljoner kronor mindre än budgeterat och hyreskostnaden per arbetsplats blir ungefär 10 000 kronor lägre per år än beräknat.

Läs mer

Här kan du förtidsrösta

2014-08-28 Röstkort

I valet till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige kan du förtidsrösta i medborgarcenter i entréplanet i Rådhus Skåne vid Stora Torg i Kristianstad, på Högskolan Kristianstad och på bibliotek. Det går inte att förtidsrösta på Stadsbiblioteket i Kristianstad.

Läs mer

Mat, musik och mångkultur på torget

2014-08-26

Framtidsveckans andra dag flyttar delvis ut på Stora Torg i Kristianstad. Det blir både matprat och matservering i tältet på torget hela onsdagseftermiddagen och musik hela kvällen. Inne i Regionmuseet fortsätter dessutom föreläsningarna.

Läs mer

Måns Zelmerlöw till nyinvigda Kulturkvarteret

2014-08-26 Måns Zelmerlöw

Vi firar invigningen av Kulturkvarteret en hel vecka! Invigningsveckan bjuder på festliga och fullmatade programdagar som avslutas med Kristianstad Bokfestival. Måns Zelmerlöw är en av flera artister under veckan. Lördagen den 30 augusti gästar han Stora salen med sitt band.  

Läs mer

Nyhetsarkiv