Delar av väg 19 avstängd augusti-september

2016-07-29

Trafikverket ökar säkerheten genom att göra underhållsåtgärder på bron över Mjöån vid Everöd. Från och med 8 augusti till och med början av september är delar av väg 19 därför avstängd.

Läs mer

En ny lag för skuldsanering från 1 november

2016-07-27

En ny lag om skuldsanering börjar gälla från 1 november. Den nya lagen ska göra det enklare för både privatpersoner och företagare att ansöka om skuldsanering. Den nya lagen lägger ansvaret för att utreda vilka skulder som är aktuella på Kronofogden. Förhoppningen är att den nya lagen leder till att fler ska bli skuldfria och hjälpa även personer som drivit näringsverksamhet.

Vill du veta mer om vad skuldsanering innebär eller om du är berättigad till skuldsanering så kan du kontakta någon av våra Budget och skuldrådgivare.

Läs mer

Avrådan från bad i Råbelövssjön

2016-07-26

På grund av tillfällig algblomning avråder Kristianstads kommun från bad i Råbelövssjön. Särskilt viktigt är det att hålla små barn borta från vattnet då de lätt kan få kallsupar. Om man får i sig vatten med blommande alger kan det leda till klåda, kräkningar och diarré.

Läs mer

Vägarbete på riksväg 21 och E22

2016-07-12

I sommar arbetar Trafikverket med ny beläggning för ökad framkomlighet på bland annat riksväg 21 och E22. Arbetet sker i huvudsak nattetid men trafikstörningar kan förekomma.

Läs mer

Camilla Gärdebring blir ny förvaltningschef

2016-07-11 Camilla Gärdebring, ny förvaltningschef för Omsordsförvaltningen

Camilla Gärdebring blir ny förvaltningschef för omsorgsförvaltningen i Kristianstads kommun. Hon är idag tillförordnad förvaltningschef för omsorgsförvaltningen i Karlshamns kommun. Camilla Gärdebring har tidigare varit anställd i Kristianstads kommun, bland annat som ekonom.

Läs mer

Vi söker hyresvärdar (2016-06-17)


Nyhetsarkiv