Kristianstad i final till Matlandethuvudstad

2014-09-01

Kristianstad är finalist till Landsbygdsdepartementets utmärkelse Årets Matlandethuvudstad 2015.

– Det känns bra att Kristianstads matsatsningar uppmärksammas. Särskilt nu när vi har nått fram till så gott som enbart svenskt kött och mycket mer lokalodlat i kommunens skola och omsorg, säger t.f. kommundirektör Arne Bertilsson.

Läs mer

Bygglovsavdelningen håller stängt för utbildning

2014-09-01

Från kl. 12 den 3 september till och med den 5 september, samt den 9 september håller bygglovsavdelningen stängt några dagar för utbildning.

Läs mer

Yllan och slakterilokal byter ägare

2014-09-01

Nu byter Yllan och det gamla kycklingslakteriet i Kristianstad ägare. En byteshandel mellan Kristianstads kommun och Lantmännen har lett fram till att fyra fastigheter i Kristianstad har fått ny ägare.

Läs mer

Rådhus Skåne blev billigare än väntat

2014-08-27

Rådhus Skåne har blivit en god investering för Kristianstads kommun, Region Skåne och skattebetalarna. Bygget kostade omkring 30 miljoner kronor mindre än budgeterat och hyreskostnaden per arbetsplats blir ungefär 10 000 kronor lägre per år än beräknat.

Läs mer

Här kan du förtidsrösta

2014-08-28 Röstkort

I valet till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige kan du förtidsrösta i medborgarcenter i entréplanet i Rådhus Skåne vid Stora Torg i Kristianstad, på Högskolan Kristianstad och på bibliotek. Det går inte att förtidsrösta på Stadsbiblioteket i Kristianstad.

Läs mer

Nyhetsarkiv