Näringsliv Kristianstad

Hos oss får du användbar och aktuell information om näringslivet i kommunen. Du får hjälp att hitta den service kommunen erbjuder företagare och tips om var du kan vända dig i olika frågor.

Bli leverantör till scouternas läger sommaren 2017

2016-10-17

Kom på vår näringslivsfrukost med Jamboree-tema där du får veta allt om vilka lokala samarbetspartners och leverantörer som scouterna letar efter. Jamboree17 går av stapeln på Rinkabyfältet mellan den 5 och 12 augusti 2017. Under Jamboreen möts 20 000 barn, unga, ledare och andra ideella för att tillsammans skapa och uppleva äventyr, utmana sig själva och lära känna nya kompisar.

Läs mer

Företagsbesök hos Klackabackens bryggeri

2016-10-14 Kommunen gratulerar Klackabackens bryggeri till priserna

Under Stockholm Beer & Whisky Festival i förra helgen vann Klackabackens bryggeri guld för sin porter och i kategorin "Bästa svenska öl" blev det ett silver. Idag gratulerade Kristianstads kommun till priserna i samband med ett företagsbesök.

Läs mer

Löpande Insikt - En servicemätning!

2016-10-13

Kristianstads kommun deltar i nationella mätningar som genomförs av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) med syftet att mäta vår service vid myndighetsutövning med jämförelsetal gentemot övriga kommuner. Dina svar betyder mycket för oss!

Läs mer

Vill du starta eget?

2016-10-13

Varför inte byta karriär och starta eget som franchisetagare i Kristianstads kommun? Det här är en informationskväll för dig som är intresserad av franchise!

Läs mer

Träffa företagslotsen på onsdagar!

2016-10-04 Företagslotsen är öppen onsdagar 9.00-12.00

Företagslotsen i Kristianstads kommun ger personlig service och rådgivning till företagare och till personer som vill starta företag. Vi ses varje onsdag mellan kl 9.00-12.00 i Medborgarcenter i Rådhus Skåne. Välkomna!

Läs mer

Nyhetsarkiv