Näringsliv Kristianstad

Hos oss får du användbar och aktuell information om näringslivet i kommunen. Du får hjälp att hitta den service kommunen erbjuder företagare och tips om var du kan vända dig i olika frågor.

Hylla våra gaseller på frukostmöte

2016-11-30

De snabbväxande företagen får allt större betydelse för Sveriges ekonomi, både när det gäller att skapa nya jobb och att stärka vår konkurrens- och attraktionskraft internationellt. Nu vill vi tillsammans med Krinova hylla och lyfta fram Kristianstads kommuns viktiga gasellföretag. Kom på vårt frukostmöte!

Läs mer

Kronfågel laddar för nystart i Kristianstad

2016-11-17

Ett intensivt år av förberedelser väntar Kronfågel inför starten av den nya anläggningen i Kristianstad, som i första etappen ger 100 jobb.

– För varje dag har magkänslan växt sig allt starkare och åtta månader efter beslutet är jag mer än säker på att Kristianstad är rätt val, säger Magnus Lagergren.

Nu är ansökan lämnad till länsstyrelsen och tillstånd väntas om några månader.

Läs mer

Träffa företagslotsen på onsdagar!

2016-10-04 Företagslotsen är öppen onsdagar 9.00-12.00

Företagslotsen i Kristianstads kommun ger personlig service och rådgivning till företagare och till personer som vill starta företag. Vi ses varje onsdag mellan kl 9.00-12.00 i Medborgarcenter i Rådhus Skåne. Välkomna!

Läs mer

Nyhetsarkiv