Nyheter från Kulturhuset Barbacka:

Nu är programmet för Februarilovet klart! Vi bjuder på massor av aktiviteter för barn och unga, t ex Dans för killar, öppna skaparverkstäder, dockteaterworkshop, skräckteaterföreställning, musik med Helge Änglar och möjlighet att göra sin egen pappersfågel. Läs hela programmet här.


 Vi vann igen!

Kulturhuset Barbacka tilldelades i fredags Kristianstads Kommuns Arbetsmiljöpris 2016 med motiveringen:

”Årets pris går till en arbetsplats där olika yrkeskategorier samverkar och samarbetar i vardagen med kundens bästa i fokus. Genom att ta tillvara och uppskatta varandras olikheter och olika kompetenser befinner sig verksamheten i ett ständigt utvecklingsarbete. Samverkan och samarbete är arbetsplatsens livsluft!”

Nu siktar vi mot ett ännu bättre 2017!


 

Kulturhuset Barbacka har vunnit Region Skånes Kulturpris "Kulturpaletten" för sitt långvariga arbete med barn och unga! Priset är satt till 100.000 kr! Vi är så stolta och glada för priset och vill tacka alla som gör vår verksamhet möjlig! Läs mer här!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konstverken som syns på våra Ytor och på våra reklamskyltar runt om i staden är skapade av C4-skolans bild- och formelever på temat normer/normkritik/normkreativitet. Läs mer här!


Welcome to Kulturhuset Barbacka
- the Barbacka House of Culture!
If you want to read about us in english,
please click here.

 

 


 

 Titta på vår film

Få en inblick i vår verksamhet, titta på vår film här!