Välkommen till Kristianstad Bibliotek

OBS! För tillfället går det inte att boka och använda datorer på Stadsbiblioteket. Ingen prognos på när det kommer igång igen. Wifi fungerar som vanligt.

Kristianstad Bokfestival 4-6 september

Affisch BokfestivalenNu är programmet till årets Bokfestival släppt. DenJan Guillou Foto: Peter Knutson sextonde upplagan av Kristianstad bokfestival utgör ”Grand finale” av invigningsveckan av Kulturkvarteret i Kristianstad. Årets tema ”Værd att læse” anspelar på stadens danska historia.

I år erbjuds litterära storheter som Carsten Jensen, Anders Roslund, Pia Tafdrup, Lasse Berg, Agneta Pleijel och Jan Guillou.

Hela programmet hittar du här


Kulturkvarteret öppnar 29 augusti

KulturkvarteretOmbyggnaden av Konserthuset och Stadsbiblioteket är inne i sin slutfas. Den 29 augusti öppnar vi dörrarna för Kristianstads nya mötesplats. Under invigningsveckan händer det mycket för alla och du är varmt välkommen. Hela programmet hittar på Kulturkvarterets webbplats: www.kulturkvarteret.com


Kristianstads stadsbibliotek har ändrade öppettider

Renoveringen på stadsbiblioteket fortsätter hösten 2014. För att detta inte ska besvära kommer de mest störande insatserna göras på förmiddagar. Därför kommer stadsbiblioteket ha ändrade öppettider hela hösten och fram till årsskiftet.

Läs mer om ändrade öppettider